3 steder på Nørrebro, du skal kende, hvis du skal renovere din lejlighed

Find de helt rigtige butikker på Nørrebro, til når du skal renovere

Trænger din lejlighed til en opgradering? Drømmer du om selv at bygge et cool møbel, som passer præcis i din lejlighed? Eller mangler du bare ny møbler eller fede genbrugsfund, der kan skabe en personlig og hyggelig stemning i hjemmet. Vi har samlet tre steder på Nørrebro, du skal besøge, hvis du skal renovere din lejlighed, skal male en væg eller bare drømmer om forandringer.

1) Silvan i Nørrebro Bycenter

I Nørrebro Bycenter finder du en stor Silvan, der er fyldt med alt, hvad du har brug for i din renovering af lejlighed eller til dit nye byggeprojekt. I Silvan finder du blandt andet en stor trælast, hvor du kan få skåret dine brædder til, så du kan få nogle brædder, der passer præcis til det, du skal bruge det til – uanset om du drømmer om at bygge en bænk til din altan, eller du skal have lagt et nyt gulv i din stue.

I Silvan kan du desuden købe alt fra gips og fliser til håndvaske, toilet, brusehoveder og meget, meget andet. Du finder selvfølgelig personale i byggemarkedet, der kan hjælpe og rådgive dig, hvis du ikke er så hjemmevant med renovering eller byggeprojekter.

I Nørrebro Bycenter kan du desuden finde Søstrene Grene, der har masser af kreative produkter, som du kan bruge i din renovering og indretning. Du kan læse mere om Nørrebro Bycenter her, hvor du kan finde Silvan og resten af butikkernes åbningstider.

2) Røde Kors butik på Nørrebrogade

På Nørrebrogade ved Fælledvej på Indre Nørrebro ligger Røde Kors genbrugsbutik, der er fyldt med fede genbrugsmøbler. Her kan du være heldig at finde alt fra en fed sofa i retrofarver til teaktræsreoler, blomstrede stole og masser af fede lamper og billeder – med andre ord alt, du skal bruge til at give din lejlighed et personlig præg.

I genbrugsbutikken kan du også gøre en masse genbrugsfund, hvis du leder efter nyt nips som keramikkrukker, lysestager, glasvaser, tindbøtter og porcelæn, der alt sammen er med til at forny din lejlighed. Du kan se åbningstiderne for Røde Kors på deres hjemmeside.

3) TAGA Farvehandel

Taga Farvehandel er en malerforretning, der er placeret på Jagtvej ved krydset til Mimersgade. I farvehandlen på Nørrebro kan du købe maling fra Auro, der producerer økologisk maling – det vil sige helt uden kemikalier. Auro hører til de økologiske pionérforetagender, fordi de længe har haft fokus på økologi i deres produktion. Auro har skabt sine produkter ved blandt andet at udnytte planternes grundstoffer. Det gælder både som bindemiddel, opløsningsmiddel og andet.

Desuden udnytter mærket også planternes farvepigmenter, træharpiks, voks, olie, fedt, gummi, æteriske olie og meget andet. Auro er selvfølgelig også CO2-neutral. Du kan høre mere om Aura økologiske og kemifrie maling i TAGA Farvehandel på Nørrebro.