De 6 største byggefejl du ikke må begå

Renovation af køkken

Er du typen der hellere vil klare ombygningen af huset eller lejligheden selv, i stedet for at hyre danske- eller polske håndværkere?

Så læs med her!

Her er nemlig listen over de 6 største byggefejl, du ikke må begå.

 

1. Købe billige byggematerialer

En af de største fejl folk begår, når de går i gang med at renovere hjemmet, er at spare på materialerne. Dette er et absolut no-go, da du med garanti får hvad du betaler for.

Et godt råd er derfor enten at gå all-in, eller slet ikke gøre det.

 

2. Lave fejlmålinger

Korrekte målinger er utroligt vigtigt for et succesfuldt byggeprojekt, og kan ikke få nok opmærksomhed. Hvis du måler forkert èn gang, vil det starte en dominoeffekt, som vil have stor betydning for resten af byggeriet.

Hvis dimensionerne i det ene rum er forkerte, vil det brede sig til resten af husets rum, når byggeprojektet skrider frem – Så har du problemer med at foretage opmålinger, så tøv ikke med at kontakte en kvalificeret fagperson.

 

3. Droppe forberedelserne

Det kan være fristende at springe over hvor gærdet er lavest, og droppe de kedelige arbejdsopgaver, der er ved alle byggeprojekter – nemlig forberedelserne.

Det er en forfærdelig, tidskrævende proces, og ingen kan lide det. Men det sparer dig både tid og penge hen ad vejen. Og er det ikke målet med dit byggeprojekt?

 

4. Glemme at planlægge projektet

Gå ikke i gang med et projekt, før du har lagt en plan. Det går ikke, at du først opdager at det er en bærende væg, efter du er begyndt at fjerne den.

Hvis du ikke lægger en plan for byggeprojektet, ender du i et dybt hul, uden nogen som helst vej op.

 

5. Bruge de forkerte værktøjer

Der er egentlig tre forskellige problemer forbundet ved at bruge det forkerte værktøj: Du kan ødelægge værktøjet, du kan ødelægge det projekt du arbejder på og du kan gøre slem skade på dig selv.

Så husk nu at bruge det korrekte værktøj, der er beregnet til opgaven – er du i tvivl, så rådfør dig med en ekspert, inden du går i gang.

 

6. Sætte et urealistisk lavt budget

En fejl mange begår, er at undervurdere omkostningerne ved større byggeprojekter. Det er umuligt at forudse alle udgifterne, da der altid vil ske noget uventet.

Du kan aldrig være sikker på, hvilke materialer der er blevet brugt til at bygge huset i første omgang Så for at slippe for dyre, ubehagelige overraskelser, er du bedre stillet hvis du hæver budgettet en smule.

Det er altid sjovere at opdage, at man rent faktisk har sparet penge.