Det er blevet populært at holde jul i udlandet

Vi ser flere og flere, som vælger at drage væk fra nordens kulde og afholde julen under mere sydlige og varme himmelstrøg. Så bliver juletræet skiftet ud med pamler og minusgrader bliver skiftet ud med strålende solskin og plus 25-30 grader.

Kan man overhovedet komme i julestemning, når der ikke er sne/kulde?

Det kan være svært for mange at forestille sig en jul, der foregår i varme omgivelser, da de fleste forbinder julen med det danske vintervejr, men der kan rent faktisk godt være meget julestemning at hente, selv når det er varmt. Mange steder i udlandet (især turistprægede områder) gør virkelig meget ud af julen, og der vil være hele byer, der er pyntet op til den store guldmedalje.

Kommer man dog ud til nogle af yderområderne, vil man opleve, at der slet ikke bliver gjort noget ud af julen, og så kan det selvfølgelig være svært at komme i den rette julestemning.

Hvor skal man så holde jul henne?

Hvis man har besluttet sig på at prøve julen et andet sted end Danmakr, har vi her lavet en liste over gode muligheder, som du kan overveje, når du skal holde jul i udlandet.

  • Thailand
  • Tenerife
  • Medeira
  • Canaria
  • Mallorca
  • Costa Del Sol

Man kan selvfølgelig frit vælge et land, hvor man gerne vil opleve julen, men ovenstående er alle lande, der har noget helt specielt at byde på i forhold til julen.

Du kan også opleve store julemarkeder i udlandet

Vi kender også til julemarkeder i Danmark, men slet ikke i samme størrelsesorden, som det kan findes i udlandet. I Danmark kender vi bl.a. Tivoli for at have et rigtig hyggeligt julemarked.

Julemarkeder i Berlin

Berlin er rigtig kendt for deres store og imponerende julemarkeder, hvor der både er julemarkedet i Gendarmenmarkt, Westin Grand Berlin, Alexanderplatz og mange flere.

Julemarkeder i New York

USA er generelt kendt for at gøre rigtig meget ud af helligdagene, og her er julen bestemt ikke en undtagelse. Nærmest alle større pladser i New York forhandles til imponerende julemarkeder, når julen indtræder, og her er nærmest uendelige muligheder, hvis man gerne vil opleve en overdådig og imponerende jul.

Find din idéelle rejse i dag

Hvis du gerne vil finde det helt perfekte rejsemål, bør du finde et rejsebureau, der kan guide dig. Det kan nemlig være svært at finde rundt i den store mængde af destinationer, der findes ude i verden, og her bør man søge til fagfolk, når man skal rådgives.

Besøg Kipling Travel, hvis du ønsker gode råd om rejser