Få en ny og bedre version af dig selv

Går du og har nogle problemer med dig selv, bør du overveje at gøre noget ved det. De fleste har hørt flosklen at hver gang man griner, forlænger man livet. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at pleje sig selv og sit velvære.

Hvis du går og lider af forskellige sygdomme, bør du derfor overveje at søge professionel hjælp. Graafland.dk tilbyder mange forskellige former for hypnose og terapi, som kan afhjælpe mange forskellige problemer, som vi mennesker går og tumler med i hverdagen. Nedenfor følger en beskrivelse af nogle af de ting, som Graafland kan hjælpe dig med:

 • Angst
  Lider du af angst, er det muligt at få det behandlet relativt nemt. Der findes mange forskellige former for angst, og Graafland.dk kan tilbyde dig hjælp hvis du lider af angst som eksempelvis agorafobi og panikangst. De fleste af dem kan fuldstændig overtage et menneskes liv, hvorfor der er god grund til at gøre noget ved det.
 • Fobier
  Det kan ikke tælles hvor mange forskellige fobier, der findes. Fobier skyldes oftest andre faktorer, typisk en begivenhed, der er sket langt tilbage i livet.
  Det handler om at finde frem til denne begivenhed, så man kan få snakket det igennem, og derved fjerne grundlaget for fobien.
 • Rygning
  Rygere har det svært i dag, hvor det nærmest kun er tilladt at ryge udenfor.
  Har man motivationen kan Graafland.dk, for det meste, på bare én session få dig til at holde op med at ryge. Det er dog vigtigt at understrege, at patienten skal være ægte motiveret for et rygestop, for at det kan lade sig gøre. Men er personen motiveret, kan der gøres kål på rygningen på kort tid. Og der findes mange gode argumenter for, at man skal være motiveret for at stoppe med rygningen. For det første øger det formentlig ens eget liv, ligesom at man ikke udsætter ens nærmeste for passiv rygning, der i mange tilfælde er ligeså farligt. Derudover forøges livskvaliteten typisk også for ældre mennesker, da rygning gennem mange år, som regel kan mærkes på lungerne og derved konditionen.
 • Spiseforstyrelser
  Både overvægtige og undervægtige kan få hjælp til at finde de bagvedliggende faktorer, som egentlig ligger til grund for spiseforstyrelsen. Overvægtige finder som regel trøst i mad og slik, og falder derfor hurtigt tilbage i de dårlige vaner, når de ellers beslutter sig for at tabe sig. Finder man årsagen til hvorfor man trøstespiser, kan vanerne ændres. For undervægtige kan problemerne også afhjælpes, igen er det nogle ting fra tidligere livet, som kan være årsagen til at man har udviklet problemet.

  Lider du selv, eller en du kender, af nogle af overstående problemer, så gør en indsats, for at øge livskvaliteten.