Frister den klassiske Mercedes-stjerne?

Mercedes-AMG-flexleasing

Mercedes-Benz historie går efterhånden langt tilbage, og i dag leverer de stadig biler i topklassen.

Man kan i dag ikke gå på gaden, uden at man får øje på en Mercedes – specielt hvis det er en AMG!

Enten bliver man gjort opmærksom på det, grundet den aggressive lyd, eller også bliver ens blik rettet hen imod det aggressive design, AMG har formået at give bilen.

I dag vælger mange at flexlease deres Mercedes-Benz. Vi giver her et overblik over mærket, samt hvad man som kunde skal være opmærksom på i forhold til flexleasing.

Historien bag stjernen og navnet

Noget der især kendetegner bilerne, er det klassiske Mercedes-stjerne. Det har været Mercedes vartegn siden 1909. Noget mange nok ikke ved er, at den tretakkede stjerne symboliserer, at Mercedes i sin tid leverede motorer til lands, til vands og til luften.

Navnet på det succesfulde mærke, stammer fra Emil Jellinek, der var en kendt racerkører og som forhandlede Gottlieb Daimlers biler. Emil Jellineks datter hed Mercedes, og navnet er derved gået videre, da navnet ’’Daimler’’ var solgt.

Flexleasing af Mercedes-Benz

Da mange af Mercedes modellerne oftest ligger i den dyre, kan det være en fordel af flexlease, og hvis du skal flexlease, er der nogle aspekter at være opmærksom på.

Gebyr

En ting du skal holde øje med i forhold til flexleasing, er blandt andet gebyrer, dette kan være ved kontraktoprettelse, både på nye leasingaftaler, eller blot ved fornyelse af eksisterende aftaler. Et kontraktoprettelse gebyr kan let løbe op i 5.000 kr.

Hos Nellemann Leasing har vi intet gebyr på kontraktoprettelse.

Fornyelse af leasingaftalen

Hos nogle leasing virksomheder, kan der også være gebyr ved fornyelse af leasingkontrakten. Nogle steder kan det derfor blive dyrere, hvis du blot ønsker at tegne en 12 måneders leasingaftale fremfor en 24 måneders leasingaftale.

Hos Nellemann Leasing har vi heller ikke gebyr ved fornyelse, hverken på 12, 24 eller 36 måneders leasingaftaler.

Restværdien

En anden vigtig ting du skal have i baghovedet ved flexleasing, er videresalget. Nellemann Leasing f.eks. tilbyder gratis hjælp til videresalg, så du ikke står tilbage med restværdien.

Vi har hos Nellemann Leasing et stort netværk, og hjælper gratis med videreslag igennem dette. Så står du ikke alene, når restværdien skal indfries.

Forsikring

Det kan for mange være et skræmmende territorium at berøre, da det mange gange kan virke uoverskueligt, at finde den rette forsikring, til de rigtige priser.

Som en af Danmarks største inde for flexleasing, tilbyder vi hos Nellemann Leasing attraktive forsikringspriser inkl. vejhjælp.

Læs mere om flexleasing på Nellemann Leasings hjemmeside.