Guide: Her får du finansiel rådgivning

finansiel rådgivning til dig

Finansiel rådgivning kan alle have godt af, fordi hvem vil ikke optimere sin økonomi? Hvis man får mere luft i budget, kan der blive flere penge til sjov og spas. Det handler bare om at finde den rigtige blog på internettet om god finansiel rådgivning.

Vælg artikler som er relevant for dig

Man behøver jo ikke at læse alle bloggens artikler, men derimod vælge dem som er relevante for netop dig. Samtlige artikler giver dog et eller andet form for økonomisk råd: Hvordan du f.eks. kan holde en billigere jul, spare penge på et semester i udlandet, osv.

Hvis du er studerende og synes at hverdagens budgetter er stramme, så er der håb forude. Der findes mange guides til hvordan du kan leve rigtig godt, men uden at det skal koste alt for mange penge.

Er du derimod forælder og står med en datter eller søn, som skal studere i en af de større byer i Danmark, så kan det være en god idé at investere i en lejlighed eller bolig. Der er skattemæssige fordele ved at foretage et forældrekøb, som du kan læse om på bloggen.

‘Sparekalenderen’ fra Lendon hjælper dig måned for måned

Lendon lancerer også en kalender, som holder øje med årstiden, aktualitet og økonomien deri. Hvis du vil støtte op om fænomenet ‘Movember’, men ikke lige har råd til barbersalon og få plejet dit skæg, så er ‘Sparekalenderen’ noget for dig.

Når du står og mangler finansiel rådgivning måned for måned om sparetips og tricks, så vil Sparekalenderen være noget for dig. Der vil altid være måneder, hvor der kan hentes råd. Et godt eksempel er hvert år i marts, hvor SKAT udsender årsopgørelse. Her står mange folk med spørgsmål i hobetal.

Vi kender alle sammen, når opgaverne hober sig op. Derfor er Sparekalenderen smart, da det kan virke mere overskueligt, når man tager én måned af gangen. Den vil holde styr på økonomiske råd til dig.

Der findes noget for enhver smag.

Om du er i gæld, har brug for et lån eller bare har brug for finansielle tips, så er guiden noget for dig. Du kan f.eks. blive klogere på RKI-registeret, diverse skatteregler og meget mere. I nogle af artiklerne kan du også finde infografikker, som er gode til at forklare tung data på en bedre måde.

Kalenderen er blevet lanceret af Lendon.dk, så hop ind på deres hjemmeside og giv den et besøg. Der vil helt sikkert være noget for dig, om du er studerende, fattig, rig, forældre, m.m.