Mangler du nye udfordringer i dit arbejdsliv?

Efteruddannelse

Efter mange år på arbejdsmarkedet kan man få følelsen af at man trænger til nye udfordringer i sit arbejdsliv. Måske har man et ønske om at skifte spor, fordi man hellere så sig selv i en anden stilling. Det kan også være at man blot ønsker at forbedre sine kompetencer inden for det felt man arbejder med.

Hvis man går og rumsterer med tanker som disse, så kan en efteruddannelse være en god mulighed, hvad enten det er for at dygtiggøre sig, eller for at prøve nye græsmarker af. I dette indlæg vil jeg fremlægge nogle efteruddannelser som man har mulighed for at tage hvis man ønsker at udvikle dig fagligt. Uddannelserne er samtidig henvendt til mange forskellige faglige baggrunde.

Lederuddannelser

Der kan være flere grunde til at tage en lederuddannelse. Det kan både dreje sig om, at du ikke tidligere har stået i lederrollen, og derfor ønsker at forberede dig bedst muligt til denne rolle. Måske er du på nuværende tidspunkt allerede leder, men mangler nogle værktøjer som kan styrke dig i din rolle. Emnerne kan dreje sig om alt fra konflikthåndtering til hvordan man tackler modgang i virksomheden.

Coach- og vejlederuddannelser

Har du flair eller interesse for at vejlede andre i deres liv, hvad enten det drejer sig om arbejdsdrømme eller livsstilsændringer, så er coach- og vejlederuddannelser en god mulighed. Med efteruddannelsen vil du lære forskellige dialogværktøjer, som kan bruges til at vejlede andre der oplever udfordringer på den ene eller anden måde, og som coach bliver man i stand til at få øjnene op for andre menneskers talenter, og guide dem i hvordan de får udnyttet deres fulde potentiale.

Konsulentuddannelser

Som konsulent kan du arbejde indenfor alle brancher, du kan være selvstændig, arbejde for offentlige såvel som private virksomheder, og derfor retter uddannelsen sig mod en lang række mennesker med forskellige faglige baggrunde. En uddannelse som denne, kan hjælpe dig med at udvikle dine kompetencer og du kommer til at lære teoretiske såvel som metodiske værktøjer som kan anvendes til en lang række forskellige kundetyper. Således bliver du klar til at lede og rådgive dine medarbejdere endnu bedre.