Øjenlaserkirugi er vejen frem

eyesurgeryDer er mange meninger omkring øjekirurgi. De fleste meninger, bliver udtrykt i forbindelse med risikoen og sikkerheden bag, men disse har sjældent sat sig grundigt ind i hvad de snakker om. De taler udfra et TV program med en dårlig case.

Det er ikke nødvendigvis fordi at de personer der står for, og er i programmet, ikke ved hvad de taler om. Men i mange tilfælde, er der taget fat i folk der har haft en dårlig oplevelse, og dermed er det meget farvet hvilken holdning der tages.

Dem der er ramt af den dårlige oplevelse vil jo fraråde at gøre det samme. Derfor bliver programmet om et offer, og en virksomhed der kun skal forsvare sig selv. Hvis man i stedet også tager fat i succes historierne, vil det give et meget bedre billede.

Mange års erfaringer og undersøgelser

Det er jo ikke fordi, at øjekirurgien er et helt nyt koncept. Det har været undervejs i mange år, og der er blevet gjort store gennembrud og mange erfaringer. Man kan nu næsten nøjes med 10 min behandling på hvert øje, og tage hjem med det samme.

Det kan virke skræmmende at blive smidt ud så hurtigt, men det betyder ikke behandlingen er ovre. Hos langt de fleste, bla. EuroEyes, bliver du fulgt hele vejen til du er helet og rask. Du får øjendråber stillet til rådighed, og al den støtte du skal bruge.

Derudover, starter behandlingen slet ikke, før der har været en meget grundig forundersøgelse. Her bliver dine øjne testet og målt, og man finder ud af, hvad det generelle problem er og finder den bedste behandling til lige dig.

Forundersøgelserne giver dig ro

Det er blandt andet under forundersøgelsen, at du kan stille alle de spørgsmål du vil. Det er her, du finder roen og trygheden ved at gennemføre hele forløbet. Det er nemlig lige så vigtigt at du føler dig klar for kirurgen som for dig selv.

Forundersøgelsen er gratis og uforpligtende, det er kun for at du som patient, kan finde dig til rette uden presset i at skulle gennemføre. Der vil samtidigt blive lavet en analyse, der vurdere om du i det hele taget er egnet til at gennemføre operationen.

Er man stadig lidt usikker, kan man læse flere artikler omkring, hvordan en øjenoperation forgår. Der er blandt andet artikler skrevet af folk der enten udfører dem, har været vidne til dem eller selv har fået dem udført. Den sidste kan være interessant, da nogle også er bekymret for smerte eller ligende.