Opkvalificer dit CV og få drømmejobbet

Vejen til drømmejobbet

Er du uddannet indenfor kommunikation og marketing, og ønsker du dig brændende et job indenfor denne verden , så læs med her. Hos segment.dk tilbyder de nemlig en lang række af kurser, der giver dig praktisk erfaring med blandt andet digital billedebehandling, komposition og layout. Du kan derfor hurtigt opkvalificere dit CV, og kombinere dine faglige kompetencer fra universitet med mere kreative og visuelle værktøjer, som du med stor sandsynlighed mangler fra universitetet.

Når studietiden er ovre, og den virkelige verden kalder.

Som kommunikations-studerende oplevede jeg ofte, at jeg blev valgt fra i min jobsøgning, netop fordi jeg manglede den visuelle og grafiske del af kommunikation. Det var ekstremt frustrerende, så derfor begyndte jeg at lede efter en kursusudbyder, der kunne tilbyde mig kurser i især adobe illustrater og photoshop, da lige netop de to programmer var, og stadig er, en efterspurgt vare hos større kommunikations- og marketingvirksomheder. Min søgning ledte mig ret hurtigt til segment.dk, og jeg besluttede mig derfor for at melde mig på deres adobe kurser.

Kurserne henvender sig til dig, der mangler grafisk erfaring. Man bliver undervist i de grundlæggende værktøjer og brugerfladen i photoshop CS5. Ved at løse opgaver med de grundlæggende photoshop CS5 værktøjer lærer man at redigere og manipulere med billeder i photoshop. Man lærer alt om billederformater, lag, pensler, filtre og meget mere. For mig var kursene derfor ekstremt udbytterige. Jeg har derfor nu boostet mit CV, med hands-on erfaring med følgende:

  • Redigering af billeder til både web og tryk
  • Udformning af tryksager. Alt fra foldere til annoncer, plakater og produktblade
  • Udformning af illustrationer. Eksempelvis logoer, cd-covers, og emballage

En verden af jobmuligheder

Efter kurserne kan jeg nu søge meget bredere, og jeg føler mig langt bedre klædt på til at imødekomme de krav virksomhederne stiller. Jeg er efterfølgende blevet kaldt il et hav af samtaler. Desuden har kurserne givet mig så mange visuelle kompetencer, at jeg nu også kan søge stillinger som online marketingmananger, grafisk designer, billedebehandler og grafisk koordinator. Så er du nyuddannet indenfor kommunikation eller marketing og frustreret over ikke at blive kaldt til samtale på de jobs du søger, så kan jeg uden tvivl anbefale at tage kontakt til segment.dk og høre hvilke kurser de har, der passer til din uddannelse. Der er helt sikkert et eller flere kurser, der passer lige netop til dig. Så kig forbi segment.dk

14102008-0280