Sprogrejser – for dig, ligegyldig din alder

Har du altid haft lyst til at lære et nyt sprog? Så få din livs rejse i samarbejde med EuroStudy, hvor du kan skræddersy din helt egen rejse efter dit ønske. EuroStudy har nemlig et samarbejde i 30 forskellige lande, hvor kvalitet og seriøsitet er i højsædet.

 

Sprogrejser for unge

 

Sprogrejser er ideelle for unge, da man er ivrig efter at lære og få skabt oplevelser. Hvis du har det på samme måde, så skulle du i den grad overveje at tage til et andet land og lære et helt nyt sprog eller måske forbedre et sprog.

Hvis du ikke helt tør at kaste dig ud på et længere ophold, så er sommerferien en rigtig god mulighed at tage på sprogrejse i. EuroStudy sørger for at du får netop den sprogrejse du kunne tænke dig, og er der for dig og din familie under hele forløbet.

For at få størst udbytte af din sprogrejse, kommer du til at bo sammen med andre udlændinge. På denne måde lærer du lynhurtig at blive tryg med at tale et andet sprog. Du får nye bekendtskaber, lærer sprog og oplever en helt andet kultur.

 

Sprogrejser for voksne

 

Hvis du kun tror at sprogrejser er for unge, så tager du fejl. Sprogrejser er ligeså meget for voksne som er interesseret i at sørge nye udfordringer. Du har mulighed for at designe din helt egen rejse, hvor du samtidig får noget med hjem i bagagen.

Du kan skræddersy din helt egen sprogrejse, hvad enten du vil rejse alene, i en lille gruppe eller sammen med mange mennesker. Du bestemmer også selv sprogrejsens længde, hvad enten det er uger eller måneder.

Hvor du kunne tænke dig at bo, er også helt op til dig. Her er mulighederne at bo på enten et kollegium, værtsfamilie, delelejlighed, hotel eller bo i din helt egen lejlighed. Rettere og sagt opholdet er helt op til dig og dine ønsker.

 

Sprogrejser for erhverv

 

Det er aldrig en dårlig egenskab at forbedre eller lære et nyt sprog når du er ude på arbejdsmarkedet. Danmark eksportere i dag til andre lande i højere grad end nogensinde før. Derfor vil det være en rigtig god idé at tage på en sprogrejse.

Du kan få tilrettelagt et sprogkursus for bare en person eller en gruppe antal personer. Her bliver det på sprogskoler hvor de udelukkende modtager internationale business klienter.

Den bedste måde at lære et nyt sprog er at være “tvunget” til at tale sproget, hermed opleve kulturen og snakke med nye spændende mennesker. Kom og få en kæmpe oplevelse, samtidig med du forbedre dine faglige kvalifikationer.